Hej, det är jag som är

Hanna Ahlstedt, ett energiknippe som är uppvuxen i Ystad men efter att ha rest jorden runt så är min vision att få dig i rörelse.

Jag var det där typiska ”kan inte sitta still”-barnet i skolan. Ungen som dagdrömde för mycket och ofta blev utskickad då jag uppfattades som nonchalant när jag inte lyssnade på lärarna.

Du har säkert en fråga eller två?

Jag har därför sammanställt ett par frågor och svar till dig! Ta en titt =)

Nybörjare är inga problem! Mina upplägg har olika svårighetsnivåer som passar alla och även utmana en när det börjar bli för lätt.

Till varje övning finns det en video som visar utförandet, en kort beskrivning och sedan har du ju mig som hjälper dig på vägen!

Variation och nya utmaningar. Oavsett om du väljer Noll till Hundra eller Global så kommer jag utmana dig utanför din comfortzone samt att upplägget förnyas var fjärde vecka.

Så istället för uttråkad blir du både svettigare och starkare!

Nej, det finns inga studier som visar att stretch botar träningsvärk.

Däremot kan det lindra och vara skönt att jobba dynamisk rörlighet som får igång blodcirkulationen när träningsvärken är närvarande.

Jo!

ALLT räknas. 20 minuter 3 gånger i veckan är mycket mer än 0 minuter.

Du kan även anpassa intensiteten av de 20 minuterna och du kommer se en stor utveckling!

Så länge du gör något så kommer du framåt, keep it simple!

– Genom att träna före frukost tvingas kroppen anpassa sig till låga glukosnivåer och bli bättre på att använda både glukos och fett vilket ger en mer effektiv fettförbränning.

Men det passar inte alla. Att träna före frukost kommer funka för de flesta, vara optimalt för vissa ibland samtidigt som det kommer vara dåligt för några.

Så skapa en rutin som funkar för dig och prova att variera den ibland.

Spela videoklipp

De flesta av oss
vet att träning är bra.

Dessa tankar har sedan blivit fakta då flera forskare varit inne på samma spår. Ett stort genomslag i Sverige blev när Anders Hansen släppte boken Hjärnstark.

De flesta av oss vet att träning är bra. Men hur oslagbart bra träningen faktiskt är, det tror nog inte många.

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig!
 

Mitt mål är att du når dina mål.

De senaste fyra åren är det just detta som jag har jobbat med på heltid. Jag har tränat hundratals personer både på individuellt och i grupp och spenderat otaliga timmar på golvet med mina klienter.

Ni finner mig i Malmö och Ystad med omnejd.

Tillsammans skapar vi långsiktiga mål för en kropp som ska hålla livet ut. Med strukturerade upplägg, tålamod och tät kommunikation lyckas vi. Skicka in din intresseanmälan idag.